Speed Cat Challenge 2017

Speed Cat Challenge 2017

Vi vet att företagare ofta gillar utmaningar. Det gör vi också. Därför är arrangerar vi ett spännande event för företagare och entreprenörer. Syftet är att vi ska få bekanta oss med varandra under avslappnade former i solen vid Mälarens vatten, på Jungfrusunds Marina.

Vi kommer kort att presentera Centrum Pension, hur vi arbetar för att hjälpa företagare med att öka sitt kapital oavsett om det rör sig om pensionskapital eller förvaltning av företagets vinstmedel.

Centrum Pension är en fristående rådgivare som letar aktivt efter investeringar som kan passa olika investerare med olika önskemål om risk, avkastning och tidshorisont. Våra primära tjänster är rådgivning kring:

Om man inte själv är väldigt initierad i sina investeringar och följer marknaden noga så är chanserna goda till att rådgivningen kan öka kapitalets värde men också till att strukturera sin portfölj på ett sådant sätt att den blir mer motståndskraftigt i generella nedgångar på aktiemarknaden. En av våra styrkor är att vi inte erbjuder några egna fonder utan väljer och väljer bort från de fonder som finns tillgängliga på den svenska marknaden.

Vi arbetar bland annat med Fonder från:

Didner och Gerge Fonder

Lannebo Fonder

Öhman Fonder

Catella Fonder 

Vid vårt event på Jungfrusund som kommer en representant från Catella Fonder presentera en av deras mest intressanta fonder. En fond som fick nytt förvaltarteam under 2015 och sedan dess har haft en risk som är hälften av den hos sitt jämförelseindex och avkastning som är ungefär det dubbla. Dubbla avkastningen till halva risken. Hur det går till och mycket mer kommer man att få lära sig mer om den 7 september på Jungfrusunds Marina där vi bjuder på lunch innan vi tar oss ann racerbåtarna.

Eftersom de snabba gummibåtarna körs två och två ber vi dig bjuda in en partner. Förslagsvis en annan företagare som du tror kan vara intresserad av att lyssna på vårt budskap och som inte drar sig för att bli blöt i höga hastigheter.

Vad gör Centrum Pension?

Centrum Pension erbjuder skräddarsydd finansiell rådgivning för företag och företagare. Vi agerar utifrån din och företagets situation och skapar mervärde genom att utforma och implementera finansiella strategier så att du kan ägna dig åt ditt livsverk och veta att ditt intresse är i centrum.

Eventet är helt kostnadsfritt och riktar sig till dig som är företagare.

Om du är privatperson och vill bli inbjuden så ber vi dig att kontakta oss här

Här finns ett smakprov från Martin Nilsson, förvaltare Catella