Lediga jobb – Utvecklas hos oss

Centrum Pensions vision är att förändra marknaden för pensioner och försäkringar i grunden. Pensioner och försäkringar som är svårt, tråkigt och jobbigt ska kännas inspirerande och enkelt men framför allt tryggt. Tryggt att vet att hos oss träffar du en rådgivare som sätter ditt intresse i centrum.

Vi är övertygade om att vårt sätt att arbeta är framtiden, att inte undanhålla de bästa lösningarna för kunderna utan verkligen ta ansvar för att kundens intresse tillvaratas och att vårt mervärde som rådgivare är just det. Att erbjuda råd och lösningar som är så bra att kunden inte har råd att vara utan.

För att kunna ge den typen av exceptionella råd så krävs exceptionella människor som också brinner för att hjälpa sina kunder till bättre lösningar för sin privatekonomi. Vår absoluta övertygelse är att på den punkten så kan vi inte kompromissa om vi ska nå våra långsiktiga mål om att vara det självklara valet för fristående rådgivning.

Tråkmånsar och latmaskar undanbedes!

För även om Centrum Pension är ett litet företag så har vi stora ambitioner. Ambitioner att bygga ett fantastiskt företag som finns för våra kunder. Inte ett företag som finns för att tjäna pengar på våra kunders räkning. För att nå dit så behöver vi människor som brinner för uppgiften att vara med och bidra till att göra resan möjlig, varje dag.  Det innebär att vi jobbar i ett högt tempo med stort fokus på leverans både mot våra kollegor och våra kunder. Därför anställer vi bara de absolut bästa människorna med rätt kvalifikationer för respektive tjänst. Men för att vara aktuell för tjänsten kräver vi också att du möter våra höga krav vad gäller sociala egenskaper och kan bjuda på ett upplyftande garv vid kaffemaskinen från tid till annan.

Utvecklas hos oss
Vårt personalfokus utgår från vad företaget behöver. Glada, nöjda medarbetare med hög kompetens och känsla för service. Därför jobbar vi aktivt med att skapa en arbetsplats där du kan må bra och utvecklas.

Att jobba på Centrum Pension

Att känna att man trivs, utvecklas och har roligt på jobbet är en förutsättning för att kunna leverera stordåd. Därför skapar alla anställda tillsammans med sin närmsta chef redan vid sin anställning en individuell utvecklingsplan. I den planen så skriver vi ner vad nästa steg är för dig som anställd, vad du behöver utveckla för att komma dit och vad vi tillsammans behöver göra för att nå det målet. Vår målsättning är att erbjuda en fantastisk arbetsplats och anordnar regelbundna afterworks och andra roliga evenemang för personalen på regelbunden basis.

Vi kommer att annonsera nedanstående tjänster under 2022 men om du har vad som krävs och vill prata nu. Hör av dig.

Nedan kan du läsa mer som vilka roller som finns hos Centrum Pension.

Försäkringsrådgivare, Liv

Har du minst två års arbetslivserfarenhet av försäkringsbranschen och uppfyller Finansinspektionens kunskapskrav för försäkringsförmedling. Då uppfyller du grundkravet för att förmedla försäkringar. Vi på Centrum Pension har betydligt högre krav än så, vi anställer bara förmedlare som har tydligt kundfokus, stark integritet och verkligen älskar att göra affärer. Det är dessutom viktigt att du är intresserad av att vara med och utveckla företagets erbjudande och ditt eget arbetssätt, det är enda sättet att nå vårt långsiktiga mål.

Jobbar du som förmedlare idag?

Har du en befintlig kundstock idag och skulle vilja kunna få hjälp med administrationen? Kanske har du för lite kunder och skulle behöva få hjälp att hålla upp din aktivitet? Kanske är du helt enkelt bara trött på att jaga provisioner och vill börja ställa om din affär till en mer kundfokuserad affärsmodell som möter framtida provisionsförbud och behöver hjälp och stöd för att lyckas?

Hör av dig för en förutsättningslös diskussion:

per.landahl(at)centrumpension.se

076-3110056