Företag och Företagare

Inom företagsrådgivningen hos Centrum Pension så jobbar vi med många olika aspekter av den finansiella situationen för företaget och för företagaren. Många företagare tar exempelvis inte ut en marknadsmässig lön vilket kraftigt försämrar utsikterna i pensionen och det skydd som man har vid eventuell långtidssjukdom.

Som en fristående aktör förmedlar vi placeringar och försäkringar utifrån din situation och önskemål, vår preferens är att du som kund betalar oss ett fast pris som baseras på antalet personer som omfattas av uppdraget. I gengäld erhåller du rabatter på försäkringen och alla lösningar vilket gör att du erhåller en lägre totalkostnad. Vi har många gånger påvisat att våra lösningar leder till hundratusentals kronor mer i pension.

Om du istället vill att vi ska få betalt av försäkringsbolaget i form av provision så vi redovisar alltid vilken ersättning vi får för vårt arbete.

Oavsett vilket så är vår affärsidé att stå i din ringhörna i matchen mot försäkringsbolagen och fondbolagen. Vi rekommenderar inte några dyra s.k. fond-i-fond lösningar eftersom vi helt enkelt inte tror att det kommer att ge mer i pension.

Vi erbjuder kvalificerad rådgivning främst inom nedanstående områden.

  • Tjänstepensionsrådgivning
  • Direktpension
  • Kapitalförvaltning
  • Riskförsäkringar
  • Placeringslösningar i aktiefonder, företagsobligationer och hedgefonder