Lightweb Direktpension

Direktpension - Trygg och smart pensionslösning för egenföretagare

Centrum Pension är ett specialiserad rådgivare nischat mot att hjälpa ägarledda bolag med sin finansiella planering.

Vi har hjälpt hundratals. Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig för en gratis konsultation - inom 24h.

  Namn:

  E-post

  Telefon

  Finsansiell planering steg för steg

  1.

  Intresseanmälan

  Du fyller i dina kontaktuppgifter här på hemsidan.

  2.

  Analys & Kartläggning

  Vi kontaktar dig för analys av ekonomisk situation, preferenser och målsättningar.  Vi skapar ett skräddarsytt förslag.

  3.

  Förslag

  Vi lämnar ett förslag som är individuellt anpassat. Vi genomför hela implementeringen och sköter all kontakt med fondbolag och försäkringsbolag åt dig.

  4.

  Uppföljning

  Vi bevakar dina intressen och säkerställer kontinuitet i arbetet.  Vi utvecklingen och föreslår åtgärder om det behövs för att du ska nå dina mål.

  Öka din kunskap. Lär dig grunderna om vad som påverkar din pension och ekonomi.

  Ladda ner 10 minuters guide till pensionen helt gratis.

  Detta tycker andra om oss:

  Profile_Image_02

  Angelica

  Grundare, Globalt Techbolag

  Vi är ca 30 anställda som jobbar mot olika marknader och talar olika språk. Vi hade en internetbaserat pensionslösning tidigare men vi genomförde en analys som visade att ingen fattade några egna beslut. I princip alla hade standardlösningen och många saknade försäkringsskydd. Vi genomförde en upphandling och hittade en lösning som bättre möter vår anställdas behov,  vi får personlig service och information på rätt språk. Det har varit mycket uppskattat bland vår personal och vi kan varmt rekommendera Centrum Pension till andra företag.

  Profile_Image_04

  Patricia

  Delägare, Advokatbyrå

  Jag är helt ointresserad av pengar, pensioner och allt det där därför känns det väldigt skönt att jag blev tipsad om Centrum Pension som sköter det åt mig. Jag fick ett väldigt seriöst och bra intryck och jag har aldrig behövt ångra mitt beslut.

  Profile_Image_03

  Stefan

  Grundare, Finansbolag

  Som företagare så tycker jag att det är toppen att kunna ha en och samma personliga rådgivare för både privata-  och bolagsaffärer. Centrum Pension bevakar mina ekonomiska intressen. Utvecklingen har varit mycket tillfredställande vilket gör att jag kan slappna av fokusera på att utveckla vårt bolag.

  Så ska företagare spara till pensionen.

  Ladda ner guiden och där vi på ett enkelt sätt förklarar hur man ska tänka sin kring pension. Både som privatperson och som företagare.

  Prenumerera på nyhetsbrevet

  Anmäl dig för att ta del av nyheter om skatt och investeringar. Vi följer de ekonomiska aspekterna av företagande, analyserar, kommenterar och sammanfattar till dig som anmäler dig. Helt gratis.

  Per Landahl, VD Centrum Pension

  Låt ditt kapital växa.

  Att investera i intressant tillväxtbolag har historiskt gett en mycket god avkastning. Genom att kombinera aktier med hedgefonder och obligationer så få du en unik portfölj med god potential och måttlig risknivå.